CONFIDETIALITATE

ANGAJAMENT

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice SC Alip Marketing & Services SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Alip Marketing & Services SRL se angajeaza sa nu transmita datele colectate catre terti si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care au fost colectate – efectuarea comenzilor si comunicarea comerciala privind activitatea desfasurata prin intermediul siteului.

COLECTAREA DATELOR

Datele cu caracter personal sunt colectate doar cu acordul dumneavoastra si numai daca sunt furnizate voluntar. Aceste date sunt necesare pentru realizarea activitatii comerciale: facturare, livrare, service.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, folosind formularul de contact.

DATE CU CARACTER ANONIM

Prin intermediul siteului se pot colecta si date anonime, generate involuntar de navigarea utilizatorilor pe site. Aceste date pot fi prelucrate doar de catre SC Alip Marketing & Services SRL si, eventual, de catre firme colaboratoare specializate. Informatiile rezultate sunt folosite pentru imbunatatirea continua a serviciilor oferite prin intermediul acestui site. In orice moment, puteti opta pentru stergerea datelor furnizate din baza de date a siteului.

EMAIL SI SPAM

Nu incurajam spam-ul si ca atare ne angajam sa nu trimitem mesaje nesolicitate.
Firma noastra poate trimite mesaje informative privind activitatea desfasurata prin intermediul siteului alip.ro si a ofertelor si promotiilor curente. Aceste mesaje vor fi trimise exclusiv utilizatorilor inregistrati pe acest site si numai cu consimtamantul expres al acestora.